Актуальні проблеми наукових досліджень в галузі освітніх наук : монографія - Цокур, Ольга Степанівна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
У монографії висвітлені провідні теоретико-методологічні положення та результати досліджень, проведених в межах авторської науково-педагогічної школи. Монографія рекомендована здобувачам другого (магістерського) і третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти, а також науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти.
Цокур О. С. Актуальні проблеми наукових досліджень в галузі освітніх наук : монографія / уклад. О. С. Цокур. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. - 117 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31317
Keywords: проблеми модернізації вищої освіти; формування професійної компетентності майбутнього фахівця; формування педагогічного артистизму майбутніх учителів; методичний супровід; професіоналізм; освітні науки; кваліфікаційна праця (дисертація) з освітніх наук