Ефективність використання ІКТ у системі публічного управління - Краснопольська, Тетяна Миколаївна; Краснопольська, Т. М.; Krasnopolska, Тetiana М. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Зазначено, що до основних шляхів вирішення проблем в інформаційно-аналітичній діяльності органів влади слід віднести: чітку організацію процесу збору та аналізу інформації; впровадження сучасних інформаційно-аналітичних технологій та програм у послуги публічного управління; підвищення кваліфікації персоналу в даній сфері; перегляд, доопрацювання створення нормативно-правової бази у сфері інформаційного забезпечення публічного управління; підвищена увага до соціологічної інформації при розробці нормативних документів та проведенні різних заходів з боку органів публічної влади та управління тощо.
Краснопольська Т. М. Ефективність використання ІКТ у системі публічного управління / Т. М. Краснопольська // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 170-173.
Keywords: цифрова трансформація; публічне управління; електронне врядування; індекс розвитку електронного урядування; digital transformation; public administration; e-governance; e-governance development index; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; Research Subject Categories::TECHNOLOGY