Семантичний резонанс як механізм об’єктивації авторської концептології національної ідентичності (на матеріалі публіцистики Оксани Пахльовської) - Петрів, Х.В.; Петрів, Христина Володимирівна; Petriv, Khrystyna (ВД "Гельветика", 2017)
У статті проаналізовано явище семантичного резонансу як способу впливу на реципієнта в текстах Оксани Пахльовської. Досліджено лінгвальні й екстралінгвальні чинники його реалізації та комплексний полісенсорний характер, який провокує породження емоційних образів у свідомості адресата.

The paper analyzes the phenomenon of semantic resonance as a way of influence on the recipient in Oksana Pakhlovska s texts. It deals with the linguistic and extralinguistic factors of its realization and complex multi-sensor nature, that provokes emergence of emotional images in the addressee s mind.
Петрів Х. В. Семантичний резонанс як механізм об’єктивації авторської концептології національної ідентичності (на матеріалі публіцистики Оксани Пахльовської) / Х. В. Петрів // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т. 2. – С. 41-45.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; резонанс; лінгеальний; екстралінгеальний; емоційний; resonance; linguistic; extralinguistic; emotional; recipient; реципієнт