Аксіологічні акценти освітніх номінацій СЕСІЯ, СТИПЕНДІЯ, ДИПЛОМ, ЗНАННЯ в мовній свідомості українського студентства - Серебрянська, І. М.; Серебрянська, Ірина Миколаївна; Serebrianska, I. M. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню аксіологічного аспекту окремих номінацій сфери освіти в українській мові. У роботі аналізується конотативне наповнення понять «сесія», «стипендія», «диплом», «знання» в текстах молодіжного інтернет-журналу «Я СТУДЕНТ».

The article deals with investigation of axiological aspect of some educational nominations in the Ukrainian language. It defines connotative content of the concepts "session”, "scholarship”, "degree”, "knowledge” in the texts of the youth online magazine "JA STUDENT”.
Серебрянська І. М. Аксіологічні акценти освітніх номінацій СЕСІЯ, СТИПЕНДІЯ, ДИПЛОМ, ЗНАННЯ в мовній свідомості українського студентства / І. М. Серебрянська // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 127-131.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; номінація; асоціація; оцінка; сесія; стипендія; диплом; знання; nomination; association; estimation; session; scholarship; degree; knowledge