Взаємодія Національної поліції з недержавними суб’єктами щодо забезпечення громадської безпеки - Фатхутдінов, В. Г.; Фатхутдинов, В. Г.; Fatkhutdinov, V. H. (Одеса : Гельветика, 2018)
У науковій статті визначено засади взаємодії Національної поліції з недержавними суб’єктами щодо забезпечення громадської безпеки. З’ясовано напрями щодо поліпшення взаємодії Національної поліції з недержавними суб’єктами. Розкрито зміст кадрової, інформаційної, організаційної й технічної взаємодії Національної поліції з недержавними суб’єктами.

Взаимодействие Национальной полиции с негосударственными субъектами по обеспечению общественной безопасности. В научной статье определены принципы взаимодействия Национальной полиции с негосударственными субъектами по обеспечению общественной безопасности. Установлены направления по улучшению взаимодействия Национальной полиции с негосударственными субъектами. Раскрыто содержание кадрового, информационного, организационного и технического взаимодействия Национальной полиции с негосударственными субъектами.

The interaction of the National Police with non-state actors on public safety. In this scientific article, the principles of interaction of the National Police with non-state actors regarding public safety are defined. Determined directions for improving the interaction of the National Police with non-state actors. The content of personnel, informational, organizational and technical interaction of the National Police with non-state actors is disclosed.
Фатхутдінов В. Г. Взаємодія Національної поліції з недержавними суб’єктами щодо забезпечення громадської безпеки / В. Г. Фатхутдінов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 80 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2018. – С. 174-179.
Keywords: громадська безпека; Національна поліція; недержавні суб’єкти; взаємодія; види взаємодіі; общественная безопасность; Национальная полиция; негосударственные субъекты; взаимодействие; виды взаимодействия; public safety; national police; non-state actors; interaction; types of interaction