Багатокористувальницька онлайн-гра в жанрі «third person shooter : бакалаврська робота - Курчук Роман Олександрович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота викладена на 76 сторінках основного тексту та 83 сторінках загального тексту, містить 3 розділи, 54 рисунки, 11 таблиць, 2 додатки, 11 використаних джерел. Метою роботи є розробка багатокористувальницького шутера від третьої особи з можливістю проведення ігрової сесії шляхом підключення через локальну мережу засобами ігрового рушія Unreal Engine версії 5.3. Об’єктом дослідження є багатокористувальницькі ігри. Предмет дослідження – засоби розробки проєкту багатокористувальницької гри засобами рушія Unreal Engine. У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт багатокористувальницького шутера від третьої особи з базовим для жанру функціоналом, можливістю створення ігрових сесій, підключення до вже наявних і вибору типу сесії та режиму гри; досліджено специфіку розробки багатокористувальницьких ігор шляхом використання різних засобів розробки рушія Unreal Engine. The qualification work is laid out on 76 pages of the main text and 83 pages of the general text, contains 3 chapters, 54 pictures, 11 tables, 2 appendixes, 11 used sources. The goal of the work is the development of a third-person multiplayer shooter with the possibility of holding a game session by connecting through a local network using the Unreal Engine version 5.3 game engine. The object of the study is the multiplayer games. The subject of research is the means of developing a multiplayer game project using the Unreal Engine. In the qualifying work, a third-person multiplayer shooter project was developed with basic functionality for the genre, the ability to create game sessions, connect to already existing ones, and select the type of session and game mode; the specifics of developing multiplayer games by using various Unreal Engine development tools have been studied.
Курчук Р. О. Багатокористувальницька онлайн-гра в жанрі «third person shooter : бакалаврська робота / Р. О. Курчук. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 83 с.
Keywords: рушій; гра; персонаж; клас; метод; функція; Blueprint; engine; game; character; class; method; function