Провадження в справі до судового розгляду в справах про розірвання трудового договору за ініціативи роботодавця - Шурин, О. А.; Шурин, Е. А.; Shuryn, O. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Стаття присвячена питанню підготовки справ про поновлення на роботі у зв’язку з розірванням трудового договору за ініціативи роботодавця до судового розгляду. Проаналізовано значення, мету та завдання стадії провадження в справі до судового розгляду, зокрема під час підготовки справ за трудовими спорами. Значна увага приділена попередньому судовому засіданню та його особливому значенню під час розгляду та вирішенні справ про поновлення на роботі.

Судопроизводство по делу до судебного разбирательства в делах о расторжении трудового договора по инициативе работодателя. Статья посвящена вопросу подготовки дел о восстановлении на работе в связи с расторжением трудового договора по инициативе работодателя к судебному разбирательству. Проанализировано значение, цели и задачи стадии производства по делу до судебного разбирательства, в частности при подготовки дел по трудовым спорам. Значительное внимание уделено предварительному судебному заседанию и его особенному значению при рассмотрении и разрешении дел о восстановлении на работе.

Preparing cases which arise due to the dissolution of the labor contract on the initiative of the employer for trial. This article is devoted to the research of preparing cases which arise due to the dissolution of the labor contract on the initiative of the employer for trial. Legal procedure nature, aim and assignments of preparation stage are being studied. Special attention is paid to the preliminary hearing and its particular importance in cases about rehabilitation at work.
Шурин О. А. Провадження в справі до судового розгляду в справах про розірвання трудового договору за ініціативи роботодавця / О. А. Шурин // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 372-378.
Keywords: провадження в справі досудового розгляду; підготовка справи; попереднє судове засідання; мета; завдання; производство по делу до судебного разбирательства; подготовка дела; предварительное судебное заседание; preparation stage of civil procedure; preparing case for trial; preliminary hearing; розірвання трудового договору; расторжение трудового договора; termination of an employment contract