Окремі питання правового регулювання діяльності суб'єктів владних повноважень як розпорядників доступу до публічної інформації - Мариношенко, В. П.; Мариношенко, В. П.; Marinoshenko, V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
The right of access to public information is of fundamental importance in a modern democratic state. Public information are the entities that support the right of access to information.
Мариношенко В. П. Окремі питання правового регулювання діяльності суб'єктів владних повноважень як розпорядників доступу до публічної інформації / В. П. Мариношенко // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 71. - С. 73-79.
Keywords: доступ до публічної інформації; суб’єкти владних повноважень; розпорядники інформації.; доступ к публичной информации; субъекты властных полномочий; распорядители информации; access to public information; the subject of authority; spending information.