Окремі проблеми правового регулювання державної допомоги в Україні - Топал, Аліна Сергіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
В статті автор запзначає, що вдосконалення правового регулювання державної допомоги слід провести адаптацію правового інституту до acguis ЄС, щоб недоліки Закону не спотворювали прийняті на його основі підзаконні акти. щодо критеріїв допустимосиі певних видів державної допомоги.
Топал А. С. Окремі проблеми правового регулювання державної допомоги в Україні / А. С. Топал // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 108-112.
Keywords: господарське право; державна допомога; Суб'єкти господарювання