Захист прав людини в порядку цивільного судочинства в цифрову еру : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції ім. Ю. С. Червоного (м. Одеса, 20 грудня 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2025)
У збірнику висвітлено матеріали науково-практичної конференції щодо актуальних питань цивільного процесуального права та розвитку цивільного судочинства в цифрову еру. Запропоновано результати наукових досліджень у сфері адаптації виконавчого провадження до електронної форми судочинства в Україні. Видання розраховано на науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, здобувачів вищої освіти та юристів-практиків, які цікавляться проблемами сучасної науки цивільного процесуального права, нотаріату та виконавчого процесу.
Захист прав людини в порядку цивільного судочинства в цифрову еру : матер. Всеукр. наук. практич. інтернет-конф. ім. Ю. С. Червоного (м. Одеса, 20 груд. 2024 р.) / упоряд.: Н. Ю. Голубєва, І. В. Андронов, О. О. Полуніна [та ін.] ; за заг. ред. Н. Ю. Голубєвої ; НУ "ОЮА". — Одеса : Юридична література, 2024. — 68 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29344
Keywords: захист права власності; контроль за виконанням судових рішень; питання цивільного процесуального права; розвиток цивільного судочинства в цифрову еру; адаптація виконавчого провадження; електронна форма судочинства в Україні; судовий контроль у цивільному судочинстві України; процесуальна поведінка на міжюрисдикційному рівні; безпека державних реєстрів в умовах воєнного стану; цифровізація цивільного процесу в Україні