Кримінально-правова політика "кризи" та парадокс теорії перспектив - Савінова, Н. А. (Одеса, 2018)
Статтю присвячено розкриттю поняття "кризи" кримінально-правової політики та пардоксам теорії її перспектив.
Савінова Н. А. Кримінально-правова політика "кризи" та парадокс теорії перспектив / Н. А. Савінова // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 52-56.
Keywords: кримінально-правова політика; суспільство; принципи; функції; кримінальна відповідальність