Інтродукція. Цивілістичні школи перед викликами часу - Харитонов Є.; Сафончик О.; Харитонова О.; Давидова І.; Davydova Iryna V.; Давидова Ірина Віталіївна; Safonchyk Oksana I.; Сафончик Оксана Ивановна; Харитонова Олена Іванівна; Kharytonova Olena I.; Харитонов Євген Олегович; Kharytonov Yevhen O. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Задля поглиблення аналізу наукових здобутків шкіл цивілістики НУ ОЮА увага приділяється розгляду ключових терміно-понять: «цивілістика» та «цивілістична школа». Виокремлено сформовані школи цивілістики НУ ОЮА
Харитонов О., Харитонова О., Давидова І., Сафончик О. Інтродукція. Цивілістичні школи перед викликами часу // Актуальні проблеми регулювання майнових і немайнових відносин в умовах гібридної війни через призму людиноцентричної цивілістики : колективна монографія / за заг. ред. професорів: Є. Харитонова, О. Харитонової, І. Давидової, О. Сафончик. Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. C. 7-39. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29623
Keywords: Одеська школа цивілістики, цивілістична школа ІТ-права, аксіологічна школа сімейного права, школа людиноцентричної цивілістики, школа дослідження рецепції римського приватного права і взаємодії європейських правових систем, наукові школи цивілістики, методологія цивілістики, наукова школа, scientific school, school of civil studies, methodology of civil studies