Етапи та методи дослідження дискурсивної реалізації явища перебивання в сучасному англомовному діалогічному дискурсі - Кириченко, Т. С.; Кириченко, Тетяна Сергіївна; Kyrychenko, T. S. (Одеса, 2016)
У статті розглянуто основні етапи й методи вивчення дискурсивної реалізації явища перебивання в сучасному англомовному діалогічному дискурсі. На основі проведеного аналізу зроблено висновок, що поетапне вивчення явища перебивання та використання комплексної методики дають змогу в повному обсязі дослідити перебивання інтеракції.

The article looks at the main stages and methods of research of discursive realization of speech interruption in modern English dialogical discourse. The investigation results in the conclusion that step by step analysis and the use of complex techniques can help to explore the phenomenon of speech interruption to the fullest extent.
Кириченко Т. С. Етапи та методи дослідження дискурсивної реалізації явища перебивання в сучасному англомовному діалогічному дискурсі / Т. С. Кириченко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 50-53.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; перебивання мовлення; поетапний аналіз; комплексна методика; speech interruption; step by step; complex method