Консервативно-ліберальні ідеї Одеської школи кримінального права : матеріали Одеської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 листоп. 2023 р.) - Стрельцов Є. Л.; Мирошниченко Н. А.; Хімченко С. А.; Аленін Ю. П.; Волошина В. К.; Чугунніков І. І.; Гусак О. А.; Коломієць Ю. Ю.; Балобанова Д. О.; Полянський Є. Ю.; Шостак О. М.; Тавлуй О. В.; et al. (My University, 2024)
У збірнику матеріалів Одеської науково-практичної конференції «Консервативно-ліберальні ідеї Одеської школи кримінального права» відображено консервативні і ліберальні ідеї професорсько-викладацького складу кафедри кримінального права Національного університету «Одеська юридична академія», аспірантів, студентів, школярів, які цікавляться проблемами сучасного кримінального права України, а також практиків, готових до співробітництва з науковцями. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів, практиків, небайдужих до кримінально-правової протидії кримінальним правопорушенням.
Консервативно-ліберальні ідеї Одеської школи кримінального права : матеріали Одеської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 листоп. 2023 р.) / відп. ред. проф. Ю. Ю. Коломієць. – Одеса : Юридика, 2024. – 252 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/27563
Keywords: Одеська школа кримінального права; кримінальне право; історія Одеської юридичної академії; матеріали конференції; Odesa School of Criminal Law; Criminal Law; the history of the Odessa Law Academy