Криміналістика : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на факультеті адвокатури та антикорупційної діяльності у Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» - Аркуша Л. І.; Arkusha Larysa I.; Хижняк Є. С.; Гресь Ю. О.; Загородній В. Є.; Колодіна А. С.; Чумак С. П.; Дʼячкова М. О.; Khyzhniak Yevhen S.; Hres N. M.; Zahorodnii Viktor Ye.; Kolodina Anna S.; et al. (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра галузі знань 08 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Криміналістика». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Криміналістика : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на факультеті адвокатури та антикорупційної діяльності у Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» [Електронне видання] / Л. І. Аркуша, Є. С. Хижняк, Ю. О. Гресь, В. Є. Загородній, А. С. Колодіна, С. П. Чумак, М.О. Дʼячкова; НУ "ОЮА". – Одеса : Фенікс, 2024. – 80 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27593
Keywords: криміналістика; практичні завдання; criminalistics; practical tasks