Правове регулювання організації державного піклування та громадської доброчинності на півдні Російської імперії (перша половина ХІХ ст.) - Юрій, І. А.; Юрий, И. А.; Jurij, I. (My University, 2012)
The article is devoted to analysis legal aspects of the organization of the state guardianship and public charity in the south of Russian empire, namely in the city areas in fi rst half of the XIXth century.
Юрій І. А. Правове регулювання організації державного піклування та громадської доброчинності на півдні Російської імперії (перша половина ХІХ ст.) / І. А. Юрій // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 349-456.
Keywords: держане піклування та громадська доброчинність в Україні; державне піклування та громадська доброчинність в Російській імперії; доброчинність в градоначальництві; історія доброчинності; государственная опека и общественная благотворительность в Украине; государственная опека и общественная благотворительность в Российской империи; благотворительность в градоначальництве; история благотворительности; State guardianship and public charity in Ukraine; State guardianship and public charity in the Russian Empire; charity gradonachalnitstve; history of charity