Загальна характеристика теорій захисту суб'єктивних прав - Цейтліна, А. О. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена дослідженню загальної характеристики теорій захисту суб'єктивних прав, захист порушеного суб'єктивного права - одна з найважливіших категорій теорії права. Зроблено висновок, що чим якісніше будуть захищені права і інтереси окремих суб'єктів, тим інтенсивніше буде розвиватися інститут адвокатури.
Цейтліна А. О. Загальна характеристика теорій захисту суб'єктивних прав / А. О. Цейтліна // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.191-193.
Keywords: суб'єктивні права; захист суб'єктивних прав; цивільне право; трудове право; захист прав і свобод людини і громадянина; інститут адвокатури