Загальна фізична підготовка правоохоронців у системі фізичного виховання молоді - Завєрзаєва, В. В.; Завєрзаєва, Валерія Володимирівна; Zavierzaieva V.; Кучеренко, Г. В.; Кучеренко, Геннадій Васильович; Kucherenko H. (Одеса : Фенікс, 2026)
Зміст фізичної підготовки охоплює теоретичні знання, методики розвитку фізичних якостей, практичні навички застосування заходів фізичного впливу, спеціальних засобів та способів допомоги потопаючому. Основним засобом фізичної підготовки є фізичні вправи, виконання яких необхідно поєднувати з дотриманням гігієнічних вимог та заходів запобігання травматизму. Заняття з фізичної підготовки спрямовані на виконання таких освітніх завдань: забезпечити раціональне використання індивідуального фонду необхідних рухових знань, умінь і навичок, довести їх до належного рівня досконалості; навчити кожного застосовувати набуті знання та навички в повсякденному житті для самовдосконалення.
Завєрзаєв В. В., Кучеренко Г. В. Загальна фізична підготовка правоохоронців у системі фізичного виховання молоді.. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 634-636. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33046
Keywords: внутрішня мотивація; зовнішня мотивація; мотивація; спортивна діяльність; легкоатлети; спортивні результати; motivation; intrinsic motivation; extrinsic motivation; sports activity; track and field athletes; sports results