Практичні та теоретичні питання визначення повноважень органів адвокатського самоврядування - Бакаянова, Нана Мезенівна (My University, 2013)
Автор аналізує повноваження органів адвокатського самоврядування і висловлює ряд пропозицій відносно шляхів подальшого реформування адво- катури в Україні.

Автор анализирует полномочия органов адвокатского самоуправления и высказывает ряд предложений относительно путей дальнейшего рефор- мирования адвокатуры в Украине.

The author analyses the powers of bodies of lawyer self-regulating and draws up proposals for ongoing reform of the Bar in Ukraine.
Keywords: органи адвокатського самоврядування; адвокатура в Україні; Закон України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»; органы адвокатского самоуправления; адвокатура в Украине; Закон Украины «Об адвокатуре и адвокатской деятельности»; bodies of lawyer self-regulating; Bar in Ukraine; Law of Ukraine "On Advocacy and advocacy"