Криміналістична техніка : методичні вказівкидля підготовки до практичних занять здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на факультеті прокуратури та слідства (кримінальної юстиції) у Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань К «Безпека та оборона» за спеціальністю К9 «Правоохоронна діяльність» - Аркуша, Лариса Ігорівна; Гресь, Юлія Олегівна; Колодіна, Анна Сергіївна; Паламарчук Олексій Олександрович (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра в галузі знань К «Безпека та оборона» за спеціальністю К9 «Правоохоронна діяльність» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Криміналістична техніка». Містять завдання до практичних занять.
Криміналістична техніка: метод. вказівки для підгот. до практ. занять здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на ф-ті прокурат. та слідства (кримінальної юстиції) у Нац. ун-т «Одеська юрид. академія» в галузі знань К «Безпека та оборона» за спеціальністю К9 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / Л. І. Аркуша, Ю. О. Гресь, А. С. Колодіна, О. О. Паламарчук ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». - Одеса, 2025. - 48 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30878
Keywords: Загальні положення криміналістичної техніки; Криміналістична фотографія та відеозапис; Криміналістичне дослідження зброї; Габітологія (ідентифікація особи за ознаками зовнішності); Криміналістичне документознавство; Криміналістична реєстрація