"Удар" В. Кличка як нова політична сила в українському політичному просторі - Панасюк, В. А.; Панасюк, В. А.; Panasjuk, V. (My University, 2013)
In this article the political scenarios of creation of party «BLOW» are characterized. The role of leader in a policy, the variants of the future of this party and its chairman are analysed.
Панасюк В. А. "Удар" В. Кличка як нова політична сила в українському політичному просторі / В. А. Панасюк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2013. – Вип. 48. – С. 233-242.
Keywords: політичні сценарії створення партії "УДАР"; роль лідера в політиці; варіанти політичного майбутнього партії "УДАР"; політичні партії України ХХІ ст.; политические сценарии создания партии "УДАР"; роль лидера в политике; варианты будущего партии "УДАР"; политические партии Украины ХХІ в.; the political scenario of the party "BLOW"; leadership role in politics; options for the future of the party "BLOW"; Political parties in Ukraine XXI