Історія Одеської національної юридичної академії - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2002)
Присвячується 155-річчю Одеської юридичної школи, яку репрезентує Одеська національна юридична академія. На широкому фактичному матеріалі розкривається навчальний процес, наукова діяльність, культурні і міжнародні зв'язки академії.
Історія Одеської національної юридичної академії / Голов. ред. С. В. Ківалов; заст. голов. ред. А. І. Паньков, Л. І. Кормич. - Одеса : Юридична література, 2002. - 340 с.
Keywords: вищі навчальні заклади; історія вищих навчальних закладів; Одеська державна юридична академія; Одеська національна юридична академія; історія Одеської національної юридичної академії; высшие учебные заведения; история высших учебных заведений; Одесская государственная юридическая академия; Одесская национальная юридическая академия; история Одесской национальной юридической академии; higher educational institutions; history of higher educational institutions; Odessa State Law Academy; Odessa National Academy of Law; history of Odessa National Academy of Law