Відповідальність держави у міжнародному повітряному праві - Мазур, Марина Андріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто основні принципи, що регулюють міжнародні правовідносини у сфері використання повітряного простіру. Досліджуються принципи міжнародно-правового регулювання використання повітряного простору.
Мазур М. А. Відповідальність держави у міжнародному повітряному праві / М. А. Мазур // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 303-305.
Keywords: міжнародне право; повітряне право; міжнародне повітряне право; міжнародні договори; повітряний простір