Політичні субкультури у сучасному українському суспільстві - Боковня, Я. П.; Сушко, А. І. (Одеса, 2017)
В статті аналізується феномен політичної субкультури як частини загальної культури суспільства, підсистеми політичної культури. Визначаються основні умови і фактори, що формують субкультури. Наводиться узагальнена класифікація політичних субкультур. Наголошується на тому, що регіональна політична субкультура може поєднувати в собі кілька типів субкультур. Розглядається методика пошуку субкультур у політичній культурі суспільства.
Боковня Я. П., Сушко А. І. Політичні субкультури у сучасному українському суспільстві / Я. П. Боковня., А. І. Сушко // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 109-111.
Keywords: субкультура; політична субкультура; українське суспільство; фрагментарна політична культура