Передумови кримінальної агресії жінок - Перелигіна, Р. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті аналізуються проблеми насильноцької жіночої злочинності, визначені як традиційні причини і умови, так і численні явища та процеси, які випливають із сучасних кризових ситуацій в політичній, економічній, соціальній, трудовій та інших сферах.
Перелигіна Р. В. Передумови кримінальної агресії жінок / Р. В. Перелигіна // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.322-324.
Keywords: жіноча злочинність; кримінальна відповідальність; суспільно-правова поведінка; злочинно-насильницька поведінка; насильницькі злочини; жіноча агресія