Право працівника на трудову честь і гідность як особисте немайнове трудове право - Лагутіна Ірина Вікторівна; Лагутина Ирина Викторовна; Lagutina Irina V. (My University, 2012)
У статті аналізуються юридична природа і зміст права працівника на трудову честь і гідність, що дозволить зрозуміти його місце в системі трудових прав. Формулюються пропозиції, спрямовані на більш ефективне забезпечення цього особистого немайнового трудового права.

В статье анализируются юридическая природа и содержание права работника на трудовую честь и достоинство, что позволит понять его место в системе трудовых прав. Формулируются предложения, направленные на более эффективное обеспечение этого личного неимущественного трудового права.

The article analyzes the legal nature and content of the right employee for the honor and dignity of labour that will understand his place in the labour rights. Formulated proposals designed to ensure that more effective personal non- property labour right.
Лагутіна І. В. Право працівника на трудову честь і гідность як особисте немайнове трудове право / І. В. Лагутіна // Ученые записки Таврического национального университета им. В.И. Вернадского. Серия «Юридические науки». – Том 25. – 2012. – № 1. – С. 80-86.
Keywords: честь; гідність; особисті немайнові трудові права; моральне переслідування на робочому місці; честь; достоинство; личные неимущественные трудовые права; моральное преследование на рабочем месте; honor; dignity; personal non-property labour rights; moral harassment in the workplace