Чи є толерантність правовою цінністю? - Горобець, Костянтин (Юрайт, 2016)
Якою мірою толерантність може вважатися правовою цінністю? Чи існують засоби її юридизації та включення у класичну юридичну логіку?
Горобець К. Чи є толерантність правовою цінністю? // Толерантність у транзитивних суспільствах: філософський, правовий, політичний, соціологічний виміри / упоряд. О. Петришин, Д. Вовк, О. Уварова. – Харків : Юрайт, 2016. – С. 99-100.
Keywords: толерантність; правові цінності; філософія права; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Other law::Jurisprudence