Цивільно-правовий захист права суддів на повагу до гідності та честі, на недоторканність ділової репутації, порушених у ЗМІ - Кучерявенко, Вікторія Сергіївна (Одеса, 2022)
Дисертація є першим у вітчизняній науці цивільного права спеціальним комплексним дослідженням особливостей цивільного-правового захисту права суддів на повагу до гідності та честі, на недоторканність ділової репутації, порушених у ЗМІ.
Кучерявенко В. С. Цивільно-правовий захист права суддів на повагу до гідності та честі, на недоторканність ділової репутації, порушених у ЗМІ : дис…доктора філос. / Кучерявенко, Вікторія Сергіївна ; Національний університет «Одеська юридична академія» – Одеса, 2022. – 247 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; особисті немайнові права; честь та гідність; ділова репутація; честь та гідність судді; ділова репутація судді; захист прав; орган правосуддя; ЗМІ; personal non-property rights; dignity and honour; business reputation; dignity and honour of judges; business reputation of judges; protection of rights; body of justice; mass media