Концепт «війна» у сучасному українському суспільно-політичному дискурсі - Зіневич, Л. В.; Zinevich, L. V.; Красавіна, В. В.; Krasavina, V. V. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті розглянуто лексико-семантичну структуру концепту «війна» та засоби його вербалізації в сучасному суспільно-політичному дискурсі.

The article dwells on lexical and semantic structure of the concept of «war» and means of its verbalization in modern sociopolitical discourse.
Зіневич, Л. В. Концепт «війна» у сучасному українському суспільно-політичному дискурсі / Л. В. Зіневич, В. В. Красавіна // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 70-72.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; суспільно-політичний дискурс; картина світу; концепт; вербалізатори; socio-political discourse; world view; concept; means of verbalization