Навчально-методичні рекомендації з дисципліни «Іноземна мова» (за професійним спрямуванням) для самостійної роботи здобувачів спеціальності «Правоохоронна діяльність» - Громовенко, Вікторія Володимирівна; Громовенко, В. В.; Березінська, Олена Володимирівна; Березінська, О. В. (Видавничий дім «Гельветика», 2023)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з виконання завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету які навчаються в за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Вивчення дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» допоможе студентам отримати необхідні комунікативні спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, навички практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в обсязі тематики, що обумовлена професійними потребами та бути спроможними оволодіти новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела.
Громовенко В. В. Навчально-методичні рекомендації з дисципліни «Іноземна мова» (за професійним спрямуванням) для самостійної роботи здобувачів спеціальності «Правоохоронна діяльність» / В. В. Громовенко, О. В. Березінська. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2023. – 40 с.
Keywords: Облік автотранспортних засобів; Пошук вкрадених речей; Види покарань; Злочини у сфері обігу наркотичних засобів; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE