Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Якість та тестування програмного забезпечення» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Якість та тестування програмного забезпечення» Приходько Сергій Борисович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Якість та тестування програмного забезпечення» Приходько Сергій Борисович. 3. Приходько С.Б. Якість та тестування програмного забезпечення : опорний конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 35 с. 4. Приходько С.Б. Якість та тестування програмного забезпечення : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 42 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Якість та тестування програмного забезпечення» ; Міжнар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32576