Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Психологія особистості», з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Психологія особистості» Водолазська Ольга Олегівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Психологія особистості» Водолазська Ольга Олегівна. 3. Водолазська О. О. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Психологія особистості» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 30 с. 4. Водолазська О.О., Меленчук Н.І. Конспект лекцій з дисципліни «Психологія особистості» (Галузь знань – 05; Соціальні та поведінкові науки; Спеціальність – 053 Психологія; Освітній ступінь – Бакалавр) / О.О. Водолазська, Н.І. Меленчук; Міжнародний гуманітарний університет – Одеса : МГУ, 2024. – 88 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Психологія особистості», зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: