Кримінальне право в умовах глобалізації - (:unkn) unknown (Одеса: НУ "Одеська юридична академія", 2018)
До збірника матеріалів конференції увійшли тези доповідей, які стали предметом обговорення учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Кримінальне право в умовах глобалізації», що відбулася у м. Одесі 25 травня 2018 року на базі кафедри кримінального права Національного університету «Одеська юридична академія». Обговорення здійснювалось за наступними напрямками: національне кримінальне право в умовах глобалізації, проблеми співвідношення сучасного міжнародного та національного кримінального права; актуальні питання Європейської кримінальної юриспруденції та політики та ін. Матеріали конференції можуть становити інтерес для наукових працівників, викладачів, працівників судових та правоохоронних органів, студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, студентів, а також для всіх, хто цікавиться сучасним станом та перспективами розвитку юридичної науки.
матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 25 травня 2018 р.)
Кримінальне право в умовах глобалізації: матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018. - 260 с.
Keywords: кримінальне право; національне кримінальне право; глобалізація; співвідношення сучасного міжнародного та національного кримінального права; Європейська кримінальна юриспруденція; Європейська кримінальна політика; criminal law; national criminal law; globalization; ratio of modern international and national criminal law; European Criminal Law; European Criminal Policy; уголовное право; национальное уголовное право; глобализация; соотношение современного международного и национального уголовного права; Европейская уголовное юриспруденция; Европейская уголовная политика