Види екстрадиції - Демидюк, О. Б. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття розкриває питання проведення видачі особи (екстрадиції) у кримінальному провадженні щодо злочинів міжнародного характеру, аналізується розподіл всіх різновидів екстрадиції, передбачених міжнародно-правовими та національно-правовими нормами, за категоріями на підставі однієї суттєвої для них ознаки з метою встановлення їх співвідношення, а також пізнання закономірностей їх зв'язку.
Демидюк О. Б. Види екстрадиції / О. Б. Демидюк // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.381-383.
Keywords: видача особи (екстрадиції); класифікація екстрадиції; злочини міжнародного характеру; кримінальне провадження; міжнародні договори України