Судова промова адвоката та її значення в процесуальному праві - Токарчук, О. С. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті здійснено розгляд такого питання як судова промова адвоката та її значення в процесуальному праві.
Токарчук О. С. Судова промова адвоката та її значення в процесуальному праві / О. С. Токарчук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.565-567.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; судова промова; правильність мови; захисник