Принципи правового регулювання трудових відносин в сучасних умовах - Кисельова, О. І.; Киселева, А. И.; Kiselyova, Е. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Стаття присвячена аналізу основних засад правового регулювання трудових відносин. Досліджено поняття та систему принципів трудового права, визначено їх особливості у порівнянні із загальноправовими принципами, особливу увагу присвячено основоположним принципам трудового права, що визначені на рівні Міжнародної організації праці. Визначено напрямки вдосконалення трудового законодавства з метою врахування принципів трудового права.
Кисельова О. І. Принципи правового регулювання трудових відносин в сучасних умовах / О. І. Кисельова // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 425-431.
Keywords: принципи права; принципи трудового права; єдність та диференціація правового регулювання; дискримінація; рівність; дитяча праця; примусова праця; свобода асоціації; принципы права; принципы трудового права; единство и дифференциация правового регулирования; дискриминация; равенство; детский труд; принудительный труд; свобода ассоциации; principles of law; principles of labor law; unity and differentiation regulation; discrimination; equality; child labor; forced labor; freedom of association