Сучасні практики поліцейської діяльності : навчально-ме- тодичний посібник для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістра у Національному університеті «Одеська юри- дична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека» спеціаль- ність 262 «Правоохоронна діяльність» - Кубаєнко, Андрій Володимирович; Крижановська, Олена Володимирівна; Курганський, Олександр Валерійович (Юридична література, 2024)
У навчально-методичному посібнику на основі досягнень правової науки, сучасного законодавства України і практики його застосування висвітлено основні питання курсу «Сучасні практики поліцейської діяльності». Посібник призначений для здобувачів вищої освіти Національного університету «Одеська юридична академія», практичних працівників Національної поліції України, а також усіх, хто цікавиться питаннями поліцейської діяльності.
Кубаєнко А. Сучасні практики поліцейської діяльності : навч.-метод. посібник для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека» спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність» / авт.-укл.: А. Кубаєнко, О. Крижановська, О. Курганський ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». — Одеса : Юридична література, 2024. — 144 с.- Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27393
Keywords: поліцейська діяльність; Національна поліція України; адміністративні правопорушення; організація діяльності дільничних офіцерів поліції; особовий склад підрозділів поліції; забезпечення публічної безпеки