Розробка інформаційного проєкту для популяризації здорового способу життя «Здорове харчування – здорове життя» - Гаврилова, Регіна; Гаврилова, Р. (Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
Розглянута інформаційна складова та якість матеріалів про здоровий спосіб життя, розміщені на сайтах українських медіа. Проаналізовано специфіку матеріалів, глибину інформації та якість опублікованого тексту. Проведено моніторінг аналогічних проєктів, оцінка перспективи функціонування проєкту на сучасному інфоринку. The information content and quality of materials about a healthy lifestyle posted on Ukrainian media sites were considered. The specificity of the materials, the depth of information and the quality of the published text were analyzed. Monitoring of similar projects was carried out, assessment of the perspective of the project's functioning on the modern information market.
Гаврилова Р. Розробка інформаційного проєкту для популяризації здорового способу життя «Здорове харчування – здорове життя» / Регіна Гаврилова // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 березня 2024 р.) / [наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська]. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024. – С. 23-27.
Keywords: здоровий спосіб життя; публікації; моніторинг; healthy lifestyle; publications; monitoring