Правове життя сучасної України : матер. міжнар. наук.- практ. конф. (16-17 травня 2013 р.). Т. 1 - (:unkn) unknown (Фенікс, 2013)
У першому томі матеріалів Міжнародної наукової конференції «Правове життя сучасної України», яка щорічно проводиться у Національному університеті «Одеська юридична академія», відображені філософські, політичні, соціологічні, загальнотеоретичні та історико-правові дослідження держави та права. Автори розглядають актуальні проблеми міжнародного права, права Європейського Союзу і порівняльного правознавства, сучасного конституціоналізму, морської та митної політики держави. Багато уваги приділено питанням трудового, земельного, аграрного та екологічного права, праву соціального забезпечення. аналізуються проблеми сучасної правової лінгвістики та перекладу, журналістики, застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у правовій сфері, проблеми військової та фізичної підготовки майбутніх юристів. Видання буде корисним для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів вищих юридичних навчальних закладів, а також юристів-практиків, які цікавляться особливостями правового розвитку сучасної України.
Правове життя сучасної України : матер. міжнар. наук.-практ. конф. (16-17 травня 2013 р.). т. 1 / відп. за випуск д.ю.н., проф. в.м. Дрьомін ; націон. ун-т «одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – 794 с.
Keywords: проблеми міжнародного права; право Європейського Союзу; порівняльне правознавство; сучасний конституціоналізм; морська політика держави; митна політика держави; проблеми трудового права; проблеми земельного права; проблеми аграрного права; проблеми екологічного права; проблеми права соціального забезпечення; проблеми сучасної правової лінгвістики та перекладу; проблеми журналістики; застосування інформаційних технологій у правовій сфері; проблеми військової підготовки юристів; проблеми фізичної підготовки юристів; проблемы международного права; право Европейского Союза; сравнительное правоведение; современный конституционализм; морская политика государства; таможенная политика государства; проблемы трудового права; проблемы земельного права; проблемы аграрного права; проблемы права социального обеспечения; проблемы правовой лингвистики и перевода; проблемы экологического права; проблемы журналистики; применение информационных технологий в правовой сфере; проблемы военной подготовки юристов; проблемы физической подготовки юристов; problems of international law; problems of EU law; comparative law; modern constitutionalism; state maritime policy; state customs policy; problems of labour law; problems of agrarian law; problaems of social law; problems of legal lingvistics and translation; problems of ecological law; problems of legal journalism; using the informational technologies in the legal sphere; problems of military training of lawyers; problems of phisical training of lawyers