Емоційний інтелект і його зв’язок із рівнем задоволеності життям : кваліфікаційна робота - бакалаврський дослідницький проект 053 «Психологія» - Романов, Кирил Русланович (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У роботі описано етапи організації та проведення емпіричногодослідження, методи та методики вивчення емоційного інтелекту й рівня задоволеності життям. На основі здійсненого емпірико-аналітичного дослідження встановлено наявність статистично значущого позитивного зв’язку між розвитком емоційного інтелекту та рівнем суб’єктивної задоволеності життям. Виявлено, що вищі показники емоційної компетентності сприяють зростанню життєвого благополуччя особистості. The work describes the stages of organization and conducting of the empiricalstudy, the methods and techniques of studying emotional intelligence and the level of life satisfaction. Based on the conducted empirical-analytical research, a statistically significant positive relationship between the development of emotional intelligence and the level of subjective life satisfaction was established. It was revealed that higher indicators of emotional competence contribute to the growth of an individual’s life well-being.
Романов К. Р. Емоційний інтелект і його зв’язок із рівнем задоволеності життям: кваліфік. робота - бакалавр. дослідн. проєкт 053 «Психологія» / К. Р. Романов. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. – 36 с.
Keywords: емоційний інтелект; задоволеність життям; психологічне благополуччя; емоційна чутливість; особистість; emotional intelligence; life satisfaction; psychological well-being; emotional sensitivity; personality