Право інтелектуальної власності : навч.метод. посібник для здобувачів передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр» - Возняковська, К. А.; Біленець, Д. А.; Тодорюк, Д. Б. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичний посібник розроблений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Право інтелектуальної власності», яка є вибірковою складовою для здобувачів передвищої освіти освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 081 «Право».
Возняковська К. А. Право інтелектуальної власності : навч.метод. посібник для здобувачів передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр» / Возняковська К. А., Біленець Д. А., Тодорюк Д. Б. – Чернівці, 2024. – 56 с.
Keywords: право інтелектуальної власності; авторське право; суміжні права; патентне право