Технології виробництва медіапродукту : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика» спеціальності 061 «Журналістика» - Чубук, Олег Леонтійович; Козир, Олександр Олександрович (Одеса : Фенікс, 2025)
У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій і практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, списки використаних джерел, а також рекомендований перелік джерел. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми «Міжнародна журналістика» за спеціальністю 061 «Журналістика» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Чубук О. Л. Технології виробництва медіапродукту : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. осв. галузі знань 06 «Журналістика», спец. 061 «Журналістика» [Електронне видання] / уклад.: О. Л. Чубук, О. О. Козир ; Нац. ун-т «Одеська юрид. акад.». – Одеса : Фенікс, 2025. – 92 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29654
Keywords: журналістика і технології; технології створення та розміщення; журналістського контенту; візуалізації в медіа; штучний інтелект і журналістика; відеоскладова медійного виробництва; «нецифрові» технології; пошук інформації; цифрова безпека