Місцеве самоврядування як основа соціального реформування в політико-правовій думці Росії та України. - Дунаєва, Л.М.; Дунаева, Л.Н.; Dunaєva, L. (My University, 2011)
In the article basic ideas are analyzed on local self-government in the political-low ideas of Russia and Ukraine ХIХ – ХХ centuries.
Дунаєва. Л.М.Місцеве самоврядування як основа соціального реформування в політико-правовій думці Росії та України. //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 12-18 . С. 117-124.
Keywords: Самоврядування; Місцеве самоврядування; Місцеве самоврядування в політико-правовій думці Росії та України; Самоуправление; Местное самоуправление; Местное самоуправление в политико-правовой мысли России и Украины; Local government in the political and legal thought in Russia and Ukraine; local government; self-government