Анатомія центральної нервової системи : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Психологія" - Кравченко, Т. Ю. (Одеса, 2026)
Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять с дисципліни «Анатомія центральної нервової системи». У методичних рекомендаціях до кожної теми конкретизуються завдання для самостійної роботи, питання для контролю знань і вмінь, література для підготовки до практичного заняття та план практичного заняття. Методичні рекомендації призначені для здобувачів-психологів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Анатомія ЦНС» та викладачів закладів вищої освіти.
Keywords: нервова система; фізіологія сенсорних систем; головний мозок; спинний мозок; органи чуття; вегетативна нервова система