Основні критерії відновлення психічного здоров’я майбутнього поліцейського - Мухіна, Галина Вікторівна (Одеса, 2022)
У даній статті розглядаеться тема психічного здоров’я. Визначенно поняття, критерії психічного здоро здоров’я. Спираючись на згадані індикатори і критерії здоров’я особистості, окреслені основні вектори роботи над собою.
Мухіна Г. В. Основні критерії відновлення психічного здоров’я майбутнього поліцейського / Г. В. Мухіна // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.160-164. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: поліцейський; психічне здоров’я; Основні критерії; військова агресія