Актуальні проблеми філософії та соціології. - Вип. 1. - (:unkn) unknown (My University, 2014)
У першому номері журналу «Актуальні проблеми філософії та соціології. Серія: Філософія» розглядаються філософські питання буття людини в сучасних суспільствах. Автори піднімають традиційні для філософського дискурсу проблеми, обмірковують шляхи їх вирішення у сучасному українському суспільстві. Багато уваги приділено філософському осмисленню суспільства, буття, діалектики, свободи, релігії як традиційних предметів філософської рефлексії. Матеріали, оприлюднені в першому номері журналу «Актуальні проблеми філософії та соціології. Серія: Філософія», можуть бути корисними для науковців, викладачів, аспірантів, докторантів, студентів вищих навчальних закладів, а також для всіх тих, хто цікавиться філософськими проблемами сучасних суспільств.
Актуальні проблеми філософії та соціології: Науково-практичний журнал. Серія : Філософія / Голов. ред. Д. В. Яковлев; відпов. секретар І. В. Шамша; Міністерство освіти і науки України; Національний університет "Одеська юридична академія". Одеса, 2014. - Вип. 1. - 88 с.
Keywords: історія філософії; філософія релігії; загальнофілософські проблеми; проблеми філософії; история философии; философия религии; общефилософские проблемы; проблемы философии; history of philosophy; philosophy of religion; general philosophical problems; problems of philosophy