Захист соціальних прав менеджера : методичні рекомендації та завдання - Бориченко, Катерина Валеріївна; Бориченко, К. В.; Бориченко, Екатерина Валерьевна; Borychenko, Kateryna V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2021)
Методичні рекомендації та завдання призначені для проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи здобувачів вищої освіти під час вивчення дисципліни, підготовки до заліку, а також для використання під час підготовки до лекцій і практичних занять з дисципліни.
Бориченко К. В. Захист соціальних прав менеджера : методичні рекомендації та завдання / К. В. Бориченко. – Одеса : НУ «ОЮА», 2021. – 27 с.
Keywords: статус менеджера; права менеджера; захист соціальних прав; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE