Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технології психологічної реабілітації та інклюзивного супроводу" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Технології психологічної реабілітації та інклюзивного супроводу". 2. Робоча програма навчальної дисципліни"Технології психологічної реабілітації та інклюзивного супроводу". 3. Бедан Герега Мет.реком. 4. Бедан НМК Технології наукових досліджень в психології 5. Питання до іспиту. 6. Лекційний курс.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технології психологічної реабілітації та інклюзивного супроводу" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28568