Гідроніми як лінгвофольклористичне джерело - Дядищева-Росовецька, Ю. Б.; Dyadyshcheva-Rosovezka, J. В. (ВД "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена вивченню лінгвокультурологічних особливостей відображення традиційної обрядової купальської лексики у вітчизняному гідроніміконі. її вивчення відкриває нові можливості для комплексного їх дослідження як одного з джерел лінгвофольклористики.

The article is devoted to studying of a linguocultural features of the reflection of traditional rithualic vocabulary of the Kupalas ritual in ukrainian hidronomikon. The Study of this -vocabulary opens opportunities for their research as a sourcefor lingvofolklorystiks.
Дядищева-Росовецька, Ю. Б. Гідроніми як лінгвофольклористичне джерело / Ю. Б. Дядищева-Росовецька // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 59-61.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; лінгвофольклористика; обрядова лексика; купальська лексика; гідронімія; lingvofolklorystics; ritual vocabulary; Kupala -vocabulary; hidronims