Напрями гармонізації національного нормативно-правового за безпечення праці державних службовців із законодавством країн пострадянського простору - Павліченко, В. М.; Павличенко, В. Н.; Pavlichenko, V. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті визначено поняття «оптимізація законодавчої техніки гармонізації національного нормативно-правового забезпечення праці державних службовців із законодавством країн пострадянського простору». Сформульовано напрями оптимізації законодавчої техніки гармонізації національного нормативно-правового забезпечення праці державних службовців із законодавством країн пострадянського простору та наведено механізм їх реалізації.
Павліченко В. М. Напрями гармонізації національного нормативно-правового за безпечення праці державних службовців із законодавством країн пострадянського простору / В. М. Павліченко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 448-456.
Keywords: законодавча техніка; оптимізація законодавчої техніки; гармонізація; нормативно-правове забезпечення праці державних службовців; оптимізація законодавчої техніки гармонізації національного нормативно-правового забезпечення; законодательная техника; оптимизация законодательной техники; гармонизация нормативно-правовое обеспечение работы государственных служащих; оптимизация законодательной техники гармонизации национального нормативно-правового обеспечения; legal advice; optimization of legislative technique; harmonization of regulatory support of civil servants; optimization of legislative technique of harmonization of national regulatory support